de la 25,00 lei
Cafea de specialitate, 100% Arabica, proaspat prajita in Bucuresti.
Note delicate de nuci si stafide.
Punctaj SCA (Specialty Coffee Association): 82.5 puncte
Din dorinta de a va oferi o experienta cat mai completa si delicioasa, prajim si livram saptamanal, doar pe baza de comanda, in limita stocului de cafea verde disponibil.
In anul 2000, 62 de producatori de cafea din Honduras au pus bazele Cafe Organico Marcala, o cooperativa ce a impus trecerea de la metoda traditionala de cultivare a cafelei la o metoda mai blanda, non invaziva si prietenoasa cu mediul si cu plantele de cafea, productia Organica. In 2001 au obtinut si certificarea Bio de la organismele internationale.
Marcala, sau Montecillos, este o zona de referinta in productia de cafea din Honduras, alaturi de Agalta si Copan.
Din dorinta de a va oferi o experienta cat mai completa si delicioasa, prajim si livram saptamanal, doar pe baza de comanda, in limita stocului de cafea verde disponibil.
Punctaj SCA (Specialty Coffee Association): 82.5
Altitudine: 1350m – 1700m
Regiune: La Paz, Marcala
Varietate: Catuai, Caturra, Pacas, Bourbon
Recolta: Decembrie – Aprilie
Procesare: Washed
Gramaj | 200 gr, 1 kg |
---|---|
Grad de macinare | Boabe, Espresso, Filtru, Ibric |
Punctaj SCA | 80+ Speciality Coffee |
Origine | America Centrala |
Note de gust | Alune – Nuci – Arahide, Stafide |